LPS Maalivahtitalli

LPS maalivahtitalli järjestetään syksyllä intokoulun yhteydessä Hertta areenalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-16.

Maalivahtikoulu on tarkoitettu 2006-2012 -syntyneille pojille ja tytöille. Maalivahtitalliin ilmoittautuminen on avoin kaikille ikäluokkien pelaajille, paikkoja on yhteensä 16 (8 vanhempien ryhmään ja 8 nuorempien ryhmään) innokkaalle maalivahdille.Toiminnassa ei ole joukkuekiintiöitä, mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maalivahtitallin valmennuksesta vastaa Kalle Pajuportti. Valmentan johdolla tehdään ikäluokkaan sopivia maalivahtiharjoitteita. Tavoitteena on tutustua maalivahtien perustekniikoihin, maalivahdeille tarpeellisiin fysiikka- ja koordinaatioharjoitteisiin sekä esitellä pelaajille myös malleja omalla ajalla tehtävään harjoitteluun.

Maalivahtitalli

Pienten ryhmä 2010-2012
Hinta: 35€
Aika:  maanantai 15-16, Hertta areena
Kesto: 9.11.-14.12. (6 harjoitusta)

Isojen ryhmä 2009-2006
Hinta 35€
Aika: keskiviikko 15-16, Hertta areena
Kesto: 11.11.-16.12. (6 harjoitusta)

HUOM! 8 ensimmäistä per ryhmä mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen pienten maalivahtitalliin Täältä

Ilmoittautuminen isojen maalivahtitalliin Täältä

Lisätiedot tai apua ilmoittautumiseen:

Veera Ronkainen
veera@laajasalonpalloseura.fi