LPS Intokoulu

Syksyn 2020 Intokoulu järjestetään arki-iltapäivisin Hertta-areenalla ajalla 2.11.-17.12.2020. Yhteensä harjoitusviikkoja on seitsemän. Ilmoittautuminen avoinna jäsentiedossa.

2011-2013 syntyneet tytöt ja pojat

Intokoulua järjestetään nuoremmille ikäluokille kolmena iltapäivänä viikossa. Harjoitukset ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15-16 Hertta areenalla. ilmoittautuminen on avoin kaikille motivoituneille ikäluokan pelaajille. Intokouluun voi ilmoittautua joko yhteen, kahteen tai kolmeen iltapäivään viikossa. Hinta muodostuu valittujen harjoitusten määrästä. Ryhmien minimiosallistujamäärä on 8 pelaajaa.

Jokaisella päivällä on oma teemansa:
Maanantai: Pelipäivä
Keskiviikko: Taitopäivä
Torstai: Pienpelit ja kisat

ILMOITTAUDU NUOREMPIEN RYHMÄÄN TÄSTÄ!

2008-2010 syntyneet tytöt ja pojat

Intokoulua järjestetään kahtena iltapäivänä viikossa. Harjoitukset pidetään Hertta-areenalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-16. Ilmoittautua voi yhteen tai kahteen harjoitukseen joka viikko. Hinta muodostuu valittujen harjoitusten määrästä. Ryhmien minimiosallistujamäärä on 8 pelaajaa.

Jokaisella päivällä on oma teemansa:
Maanantai: Pelipäivä
Keskiviikko: Taitopäivä

ILMOITTAUDU VANHEMPIEN RYHMÄÄN TÄSTÄ!

Lisätiedot tai apua ilmoittautumiseen:
Mia Stierncreutz
mia(a)laajasalonpalloseura.fi