LPS TB YJ


T04 East United YJ
Joukkueemme koostuu 35 innokkaasta vuonna 2002-2004 syntyneestä tytöstä. Meillä on juuret kolmessa eri seurassa: FC Konnussa, Viikingeissä ja Laajasalon palloseurassa.
 
Yhteisjoukkueen nettisivut löytyvät osoitteesta: http://fckvl04.blogspot.fi/
Joukkueessamme jokaisella on mahdollisuus olla mukana niin harraste/haaste- kuin kilpatoiminnassa. Tärkeintä on, että meillä on hauskaa ja jokainen voi edetä omalla futispolullaan haluamaansa vauhtia. Joukkueemme toimihenkilöt takaavat laadukkaan ja hyvän yhteistyöilmapiirin, jossa jokainen viihtyy.

Kesällä 2019 kilpajoukkue siirtyi pelaamaan ikäluokkaa ylemmäs T18 Kakkoseen (=B2). Haastejoukkue pelasi viimeisen C-ikäryhmän kautensa T15 Ykkösessä (ent. Aluesarja). Vuoden kohokohtia olivat kilpajoukkueen ykkössija Stadi Cupin T18-15 Eliittisarjassa ja haastejoukkueen hopeasija T15 Yleissarjassa. Kesäkausi huipentui upeasti lokakuussa kahdeksan päivän leireilyllä Espanjan Saloussa.

Talvikaudella 2019-20 treenaamme maanantaisin ja torstaisin Jakomäen kuplahallissa. Tiistaisin treenataan punttisalilla Länsimäessä sekä satunnaisesti keskiviikkoisin Kartanon tekonurmella Vuosaaressa. Maalivahdeilla on myös omia lajitreenejä. Viikonloppuisin pelaamme piirisarjassa Futsalia T18 Ykkösessä ja Kakkosessa. Lisäksi molempien peliryhmien on tarkoitus pelata noin kymmenkunta harkkapeliä talvikauden aikana.

Haluatko mukaan meidän jengiin!?
Haemme lisää pelaajia joukkueeseemme sekä kilpa- että haastejoukkueeseen. Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, joka on monipuolista ja parhaissa olosuhteissa tapahtuvaa niin kesällä kuin talvella. Jos olet halukas liittymään iloiseen ja aktiiviseen joukkoon, ja sinulla on kokemusta pelaamisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaamme ja saat tietää lisää. Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan treeneihin!


Yhteystiedot

Joukkueenjohto

Joukkueenjohtaja Mika Rajamäki
sähköposti: mika.rajamaki@fckontu.fi
p. 040-774 6422

Joukkueenjohtaja Veijo Vainionpää
sähköposti: veijo.vainionpaa@fckontu.fi
p. 050-546 9160

FC Viikingit -yhteys:
Varajoukkueenjohtaja Aarne Mikkonen
sähköposti: aarne.mikkonen78@gmail.com
p. 040-527 5012

Laajasalon Palloseura -yhteys
Varajoukkueenjohtaja Samuli Pauloff
sähköposti: samuli.pauloff@gmail.com
p. 040-524 6213

Valmennus & huolto
Vastuuvalmentaja Maria Virolainen
Valmentajat
Aleksandr Kirpu
Ervin Pahval
Samuli Pauloff
Veijo Vainionpää
Riku Torkkeli (fysiikkavalmentaja)
Miia Vesala (juoksuvalmentaja)

Huoltajat
Petri Tuunanen
Sanna Vainionpää
Riku Torkkeli
Aarne Mikkonen

Yhteistyössä