LPS T07/10

 

T07-08/09-10 YHDISTELMÄJOUKKUE

Syksyllä 2020 yhdistimme kahden joukkueen voimat ja loimme joukkueen neljänä vuonna syntyneistä, nyt 11-14-vuotiaista tytöistä. Joukkueessa pelaa yhteensä noin 40 tyttöä alkuvuonna 2021.

Peliryhmä T07-08

Meillä on pienehkö, mutta sitäkin innostuneempi peliryhmä. Treenaamme aina yhdessä, mutta treeneissä pelaajat jaetaan henkilökohtaisten taitojen mukaan useampaan harjoitteluryhmään. Meillä tärkeintä on pelaajan henkilökohtainen kehittyminen jalkapalloilijana ja nuorena urheilijana nyt pelaajien ollessa 13-14-vuotiaita sekä joukkueessa pelaamisen riemu. Turnauksissa olemme saaneet hyviä sijoituksia ja onnistumisen kokemuksia. Kesällä 2021 ryhmä osallistuu sekä Stadi Cupiin että Helsinki Cupiin, kuten aiempina kesinäkin.

Peliryhmä T09-10

Nämä terästytöt pelaavat sekä talvi- että piirisarjaa kahdella joukkueella. Joukkueiden kokoonpanot vaihtelevat innostuksen ja taidon kehittyessä. Vuoden 2021 kesällä T09/10 lähtee turnaukseen Ahvenanmaalle, jossa joukkue osallistuu viiden päivän Alandia Cup-turnaukseen kahdella peliryhmällä. Varoja esimerkiksi Ahvenanmaan matkaan on kerätty yhteisesti jo pidemmän aikaa, ja talkootyöllä rahoitetaan mahdollisuuksien mukaan jatkossakin osaa joukkueen toiminnasta.

Kausi 2020-21

Kunhan koronatilanne antaa myöten, kaudella 2020-2021 osallistumme mahdollisuuksien mukaan sekä talvi- että piirisarjapeleihin kakkostasolla T07-08-peliryhmällä ja ykkös- ja kolmostasolla kahdella T09-10-peliryhmällä. Peliryhmien kokoonpanot vaihtelevat innostuksen ja taidon kehittyessä. Lisäksi pelaamme treenimatseja tasoryhmillä.

Treenaamme keväästä syksyyn kolmesta neljään kertaan viikossa Laajasalon tekonurmikentillä. Treenipaikkoinamme toimivat talviaikaan ulkokenttien lisäksi Myllyhalli (Busmo Areena) Myllypurossa ja Laajasalon palloiluhalli.

Uudet pelaajat:

Etsimme molempiin ryhmiin koko ajan uusia pelaajia, tällä hetkellä erityisesti 07-08-ryhmä tarvitsee täydennystä. Emme edellytä jalkapallotaitojen hallintaa heti, mutta liikunnallinen elämäntapa sekä innokas ja oppivainen mieli helpottavat tulemista osaksi joukkuetta. Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan pelaamista joukkueessamme osallistumalla harjoituksiin sovitusti.

Uudet pelaajat voivat harjoitella mukanamme maksutta ensimmäisen kuukauden ajan ja jos laji tuntuu kivalle, sovitaan joukkueenjohtajan ja vastuuvalmentajan kanssa erikseen jatkosta.Ilmoittautumiset ja lisätiedot

T07-08

Joukkueenjohtaja Kati Uusi-Rauva

kati.uusirauva(at)gmail.com


T09-10

Joukkueenjohtaja Mika Helin 

lps.joukkueenjohtaja(at)gmail.comJoukkueessa sovitut Urheilun pelisäännöt

Tytöt (09-10):

Näytän pelaajalta, olen hyvä kaveri!

  • Säärisuojat, hiukset kiinni, ei purkkaa tai muuta syötävää
  • Tullaan ajoissa treeneihin, treenit/lämmittely alkaa varttia vaille
  • kannustan & kuuntelen

Vanhemmat:

  • Ilmoitan nimenhuudossa viimeistään pari päivää ennen tapahtumaa
  • Tuon pelaajan harjoituksiin ja peleihin ajoissa
  • Huolehdin pelaajan asianmukaisesta varustuksesta
  • Osallistun lapseni joukkueen toimintaan mahdollisuuksieni mukaan
  • Annan sekä pelaajille peli- ja harjoitusrauhan, että valmentajille työrauhan
  • Keskustelen, kuuntelen, kunnioitan ja kannustan

Yhteistyössä