LPS-04/05


Joukkuekuva suurempana >>

Laajasalon palloseura piti historiansa ensimmäisen jalkapallokoulun junioreille kesällä 2008. Jalkapallokoulu oli suuri menestys, ja sitä kautta saatiin jalkapallokoulun osanottajista kasaan 25 innokasta pelaajaa, joista perustettiin aluksi loppukesällä 2008 LPS 03-04 – joukkue. Kesän 2009 jälkeen joukkueen nimi muutettiin LPS-03-joukkueeksi, kun uusi ikäryhmäjoukkue -04 syntyneet aloitti toimintansa. Syksyllä 2017 palattiin joukkueen synnyn alkujuurille, kun LPS 03 ja LPS 04 joukkueet yhdistettiin taas yhdeksi joukkueeksi.

Tällä hetkellä joukkueessamme on 47 pelaajaa. Valmennuksesta vastaa kaksi vastuuvalmentajaa apunaan muutama apuvalmentaja. Joukkueemme on hyvin organisoitunut ja sen toimintaan osallistuu useita vapaaehtoisia. Joukkueen henki on hyvä ja valmennus sitoutunut kehittämään koko joukkuetta.

Joukkueemme harjoittelee kolme-neljä kertaa viikossa. Lisäksi pelaamme Hgin piirisarjaa kahdella peliryhmällä sekä osallistumme muutamaan turnaukseen. Kauden päätapahtuma on Helsinki cup heinäkuussa. Lisäksi suunnitteilla on jälleen kerran joka vuotinen ulkomaan turnaus-/leirimatka.

Kiinnostuitko? Jos haluat mukaan hyvin järjestettyyn jalkapallotoimintaan ota yhteyttä. Joukkueessamme on vielä tilaa kuningaslajista kiinnostuneille pelurinaluille.

 

Joukkueenjohtaja
Samuli Pauloff 
joukkueenjohtaja.lps.p03(a)gmail.com

Joukkueenjohtaja
Tero Reponen
tero.reponen(a)ruoholahtilaw.fi

Joukkueenjohtaja
Tarja Nurminen
tnurminen(a)insidesecure.com

Yhteistyössä